Dit is Vigile

Snel een geschikte kandidaat voor uw onderwijs- of zorgsinstelling met

Vigile is een recruitmentbureau gespecialiseerd in het werven en detacheren van professionals in het Onderwijs en Zorg & Welzijn

 

Talentvol personeel dankzij een persoonlijke benadering

De kwaliteit van personeel heeft een zeer grote invloed op een organisatie, zeker als het gaat om de sector Onderwijs en Zorg & Welzijn. Om geschikt, talentvol personeel te vinden is er tegenwoordig meer nodig dan een goed salaris. En dat is precies waarom Vigile is ontstaan. Wij geven opdrachtgevers en klanten de aandacht die ze verdienen. Met een grote betrokkenheid voor zowel de opdrachtgever als voor de kandidaat weten wij de juiste match te vinden.

Nadat wij een geschikte kandidaat voor u hebben gevonden stoppen wij niet. Wij bieden trainingen aan onze kandidaten, waardoor zij zichzelf blijven ontwikkelingen en tevreden blijven. Het gevolg? De kandidaten blijven langer werkzaam bij uw organisatie.

Een waardevol netwerk vol geschikte kandidaten

De recruiters van Vigile hebben jarenlange ervaring in de markt en weten daardoor als geen ander hoe moeilijk het is om op het juiste moment geschikt personeel te vinden. Doordat we dagelijks bezig zijn in onze focusbranches, breiden we constant ons netwerk van kandidaten en opdrachtgevers uit. Hierdoor lukt het ons, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, snel een geschikte kandidaat te vinden voor uw openstaande vacature.

Bent u benieuwd hoe Vigile u kan helpen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.