Skip to main content

Beoordeling van Arzu

Arzu

Onderwijsassistente (leerkracht ondersteuner)

Een jaar geleden heb ik gereageerd op een vacature die ik via een vacaturesite zag. Vervolgens ben ik door Mina gebeld en mezelf voorgesteld en verteld waarom ik geïnteresseerd was in die vacature. Na onze kennismaking via de telefoon hebben wij elkaar voor het eerst gezien toen ik op gesprek uitgenodigd werd. Tijdens deze kennismaking heeft Mina mij erg geholpen en goed geadviseerd bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Ze gaf mij hele handige tips en tricks.

Na mijn start bij mijn nieuwe baan heb ik het een en ander meegemaakt, zowel positief als negatief. Ik heb Mina tijdens deze periode verschillende keren benaderd en nooit heeft zij mij het gevoel gegeven dat zij dit vervelend vond. Zij heeft altijd achter mij gestaan en is met succes opgekomen voor mijn rechten. Ze deed en doet nog steeds haar werk goed en hier ben ik haar dankbaar voor.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

Vigile helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan in het onderwijs, op een snelle, duidelijke en persoonlijke manier.

Mina Kouairy

Senior recruiter

+31 (0)6 1528 7992
+31 (0)6 1528 7992
info@vigile.nl

Chat openen
Hallo 👋 Interesse in een nieuwe uitdaging in het onderwijs, de zorg of bij de overheid? Neem gerust contact op! Gr. Mina van Vigile