Skip to main content

Beoordeling van Athaliah

Athaliah

Onderwijsassistente (Pabo studente)

Via een internet advertentie ben ik bij Vigile terecht gekomen. Het was een open vacature voor onderwijsassistenten/pabo studenten. Ondanks ik pas was begonnen met mijn opleiding op de pabo, wilde ik toch een kans wagen om te solliciteren voor deze functie. Vrij snel werd ik benaderd door Mina. Met mijn CV als richtlijn hebben wij een leuk en goed gesprek gehad. Aan mijn stem te horen en hoe ons gesprek verliep, kon zij aanvoelen dat ik een pittige dame was en sterk in mijn schoenen stond.

Mina heeft mij het gevoel gegeven, dat ondanks mijn gebrek aan ervaring, ik het een kans moet geven. De samenwerking en communicatie tussen Mina en mij kan ik als prettig ervaren. Ik heb een goede band met haar opgebouwd. Mina, luistert naar mijn wensen. Ze doet ook altijd haar best om mij goed bij werkgevers neer te zetten. Vlak voor een sollicitatie wordt mij altijd moed ingesproken en na de sollicitatie evalueren we op het gesprek. Bedankt Mina!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

Vigile helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan in het onderwijs, op een snelle, duidelijke en persoonlijke manier.

Mina Kouairy

Senior recruiter

+31 (0)6 1528 7992
+31 (0)6 1528 7992
info@vigile.nl

Chat openen
Hallo 👋 Interesse in een nieuwe uitdaging in het onderwijs, de zorg of bij de overheid? Neem gerust contact op! Gr. Mina van Vigile