Skip to main content

Beoordeling van Chrit

Chrit

22 mei 2023

Leerkracht basisonderwijs

Ik ben via een internet advertentie terecht gekomen bij Vigile. Ik heb een open sollicitatiebrief gestuurd en werd daarop door Mina gebeld. Zij heeft mijn CV doorgenomen en daarop heb ik een verzoek ingediend om te solliciteren bij een bestuur in Heerlen en omgeving. Helaas is dit niets geworden. Een tijd later werd ik wederom door Mina benaderd voor een vacature in Eindhoven en dat gesprek is goed gegaan! Daar werk ik nu tot aan de zomervakantie.

Mijn ervaringen met Mina zijn positief. Als ik een vraag heb wordt er meteen naar een antwoord gezocht. Je hoeft nooit lang te wachten en je wordt altijd teruggebeld. Ook de tijd tussen de gestelde vraag en het antwoord is kort. Ook het regelmatig informeren hoe het met je gaat is fijn. Je weet dat Mina op de hoogte wilt blijven en vooral dat ze geïnteresseerd is. Ook de vragen over reiskosten en andere zaken worden deskundig beantwoord.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

Vigile helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan in het onderwijs, op een snelle, duidelijke en persoonlijke manier.

Mina Kouairy

Senior recruiter

+31 (0)6 1528 7992
+31 (0)6 1528 7992
info@vigile.nl

Chat openen
Hallo 👋 Interesse in een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Neem gerust contact op! Gr. Mina van Vigile