Skip to main content

Beoordeling van Murena

Murena

24 mei 2023

Leerkracht ondersteuner

Via een internet advertentie voor werkzoekende leerkrachten raakte ik geïnteresseerd in haar sollicitatie. Ik was beschikbaar dus was het makkelijk gelijk door zee te gaan nadat ik de voorwaarden had gehoord.

Bij Vigile/ Mina heb ik tot nu samenwerken goed ervaren, als leerkracht die flexibel is kan je veel kanten op met haar. Behalve een luisterend oor wordt er gewerkt naar een duurzame verandering in je leven. Op je werkvloer moeten wij als inzetbare krachten voor zorgen dat je het leuk vindt. Je opdrachtgever in dit geval Mina kan er alleen voor zorgen dat je in een goede werkkring terecht komt en wat wij verder moeten zorgen is contact met de collega’s vergroten zodat er op een lijn gewerkt kan worden. Dit zorgt niet alleen voor een goede overdracht naar de kinderen en ouders toe maar ook voor Vigile die doorgroeimogelijkheden heeft.
Ben je bereidt zelfstandig te werken met een goed salaris waar er altijd werkzekerheid is, is het je aangeraden contact te maken met Mina die vragen beantwoord en op onderzoek uit gaat als ze de informaties niet kent en dat is een goed teken.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

Vigile helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan in het onderwijs, op een snelle, duidelijke en persoonlijke manier.

Mina Kouairy

Senior recruiter

+31 (0)6 1528 7992
+31 (0)6 1528 7992
info@vigile.nl

Chat openen
Hallo 👋 Interesse in een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Neem gerust contact op! Gr. Mina van Vigile