Via een vacature op indeed.nl ben ik bij Vigile terecht gekomen. Het was een open vacature voor onderwijsassistenten/pabo studenten. Ondanks ik pas was begonnen met mijn opleiding op de pabo, wilde ik toch een kans wagen om te solliciteren voor deze functie. Vrij snel werd ik benaderd door Mina. Met mijn CV als richtlijn hebben wij een leuk en goed gesprek gehad. Aan mijn stem te horen en hoe ons gesprek verliep, kon zij aanvoelen dat ik een pittige dame was en sterk in mijn schoenen stond.

Mina heeft mij het gevoel gegeven, dat ondanks mijn gebrek aan ervaring, ik het een kans moet geven. De samenwerking en communicatie tussen Mina en mij kan ik als prettig ervaren. Ik heb een goede band met haar opgebouwd. Mina, luistert naar mijn wensen. Ze doet ook altijd haar best om mij goed bij werkgevers neer te zetten. Vlak voor een sollicitatie wordt mij altijd moed ingesproken en na de sollicitatie evalueren we op het gesprek. Bedankt Mina!
Athaliah
Ik ben via Indeed bij Vigile terecht gekomen. Het eerste contact verliep al heel vlot en heel leuk. De klik was er meteen al en Mina had de ene na de andere opdrachtgever voor mij klaar staan! Ik heb met veel plezier samengewerkt met Mina, zij heeft mij altijd goed begeleid en ik kon altijd terecht bij haar als ik tegen dingen aanliep.

Met Mina verloopt alles eigenlijk heel fijn en vanzelfsprekend, ze luistert goed naar je en kijkt naar je wensen betreft locatie, etc. Daarna gaat ze aan de hand van jouw wensen op zoek naar iets wat precies bij jou past. Al om al heb ik het contact met Mina als zeer positief ervaren!
Samir
Een jaar geleden heb ik gereageerd op een vacature die ik tegenkwam op Indeed. Vervolgens ben ik door Mina gebeld en mezelf voorgesteld en verteld waarom ik geïnteresseerd was in die vacature. Na onze kennismaking via de telefoon hebben wij elkaar voor het eerst gezien toen ik op gesprek uitgenodigd werd. Tijdens deze kennismaking heeft Mina mij erg geholpen en goed geadviseerd bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Ze gaf mij hele handige tips en tricks.

Na mijn start bij mijn nieuwe baan heb ik het een en ander meegemaakt, zowel positief als negatief. Ik heb Mina tijdens deze periode verschillende keren benaderd en nooit heeft zij mij het gevoel gegeven dat zij dit vervelend vond. Zij heeft altijd achter mij gestaan en is met succes opgekomen voor mijn rechten. Ze deed en doet nog steeds haar werk goed en hier ben ik haar dankbaar voor.
Arzu
Ik ben via een internetadvertentie terecht gekomen bij Vigile. Ik heb een open sollicitatiebrief gestuurd en werd daarop door Mina gebeld. Zij heeft mijn CV doorgenomen en daarop heb ik een verzoek ingediend om te solliciteren bij een bestuur in Heerlen en omgeving. Helaas is dit niets geworden. Een tijd later werd ik wederom door Mina benaderd voor een vacature in Eindhoven en dat gesprek is goed gegaan! Daar werk ik nu tot aan de zomervakantie.

Mijn ervaringen met Mina zijn positief. Als ik een vraag heb wordt er meteen naar een antwoord gezocht. Je hoeft nooit lang te wachten en je wordt altijd teruggebeld. Ook de tijd tussen de gestelde vraag en het antwoord is kort. Ook het regelmatig informeren hoe het met je gaat is fijn. Je weet dat Mina op de hoogte wilt blijven en vooral dat ze geïnteresseerd is. Ook de vragen over reiskosten en andere zaken worden deskundig beantwoord.
Chrit