Meld u vandaag nog aan Geschikte kandidaat vinden?

Vigile staat in het Frans voor waakzaamheid of focus. En dat is precies wat wij u te bieden hebben. Met Vigile kiest u voor een wervingsproces met persoonlijke begeleiding en veel oog voor uw wensen. Wij zoeken voor u de ideale kandidaat, waar u het beste uit haalt. Als opdrachtgever heeft u vaak verschillende situaties die een keuze van contractvorming kunnen bepalen. Om u te helpen om deze keuzes te maken hebben we hieronder zo gemakkelijk en uitgebreid mogelijk de opties voor u vermeld.

Uitzenden

Als u te maken heeft met een tijdelijke en korte personeelsbehoefte ter vervanging, denk aan een dagje of een paar dagen inval, dan is een uitzendovereenkomst de beste optie. Hier heeft u de meeste flexibiliteit waardoor u zelf kunt bepalen wanneer en voor hoelang een kandidaat werkzaam dient te zijn.

Detacheren

Heeft u personeelsbehoefte voor een langere periode, bijvoorbeeld een paar maanden tot een jaar, denk aan een zwangerschapsvervanging, langdurige ziekte of andere redenen dan is een detacheringsovereenkomst de meest voor de hand liggend optie. Hier bieden wij u meer vastigheid waardoor u voor een bepaalde (vaste) periode een bekwame kandidaat van Vigile kunt inzetten in uw organisatie.

Werving & Selectie

Wilt u een geschikte kandidaat direct in dienst nemen en zelf een contract aanbieden? Dan is werving & selectie de beste optie. Met deze vorm van bemiddeling berekenen wij een eenmalige werving & selectie fee op basis van het bruto jaarsalaris van de kandidaat.

Wat onze sollicitanten over Vigile zeggen