vacature office assistent

Kandidaat Gita over Vigile

Manager Mina Kouairy zoekt namens Vigile een match tussen kandidaat en school. Wat komt daarbij kijken? En wat betekent dat voor de kandidaat? Dat vertelt een van de kandidaten, Gita:

,,Na een tijd zelf vacatures gezocht te hebben en sollicitaties gedaan te hebben, besloot ik Vigile in te schakelen. Ik was het wachten op reactie zat. Soms kreeg ik helemaal geen reactie. Dat vond ik vervelend. Mina van Vigile gaf mij weer moed en ging vacatures zoeken die bij mij passen. Dankzij haar ben ik aangenomen op een basisschool bij mij thuis in de buurt. Mina staat echt voor je klaar. Ze rijdt met je mee naar een sollicitatie, evalueert gesprekken, maar regelt ook belangrijke zaken voor je. Dat kun je niet allemaal in je eentje. Ik ben heel blij met mijn werk en het gaat goed. Mijn baan is nu al twee keer verlengd!”