Skip to main content

Over mij

Wie is Mina?

Ik ben Mina Kouairy, ik ben geboren in Senegal en woon sinds 2009 in Nederland. Onlangs zijn we verhuisd naar het gezellige Brabantse Tilburg. Mijn energie haal ik uit sporten en het genieten van quality time met mijn gezin. Samen met mijn man, onze energieke peuter en ons lieve malti-poo hondje, beleven we volop plezier in ons gezinsleven.

Mijn grote passie is het werken aan Vigile, mijn eigen bedrijf dat ik in 2019 opgericht heb. Wat ik het mooiste vind aan mijn werk, is het contact met de kandidaten en de opdrachtgevers. Het leren kennen van mensen, het opbouwen van een band en hen begeleiden naar een nieuwe baan of collega, dat is wat mij drijft. Ik krijg vaak te horen dat mijn persoonlijke aanpak gewaardeerd wordt, en dat maakt me oprecht blij. Dit heeft geleid tot sterke relaties tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Vigile staat voor focus

Duidelijk

Heldere communicatie en afspraken zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Persoonlijk

Aandacht voor mensen. Wij adviseren graag over uiteenlopende zaken en onderwerpen.

Snel

Wij pakken aanvragen en opdrachten zo snel mogelijk op. Uiteraard met behoud van kwaliteit.

Mijn werkervaring

Vigile

Eigenaar
April 2019 - heden

Detacheringsbureau in het onderwijs

Recruitment consultant
September 2018 - april 2019

DEMT-flex

Recruitment consultant
Juli 2017 - juli 2018

Apollo Hotels

Receptioniste
April 2016 - februari 2017

Koninklijke Luchtvaart Maatschappij

Grondstewardess/Agent
Oktober 2015 - maart 2016

Voordat ik in de wereld van werving en selectie terechtkwam, heb ik gewerkt als stewardess en in de hotelbranche. Deze ervaringen hebben mijn passie voor dienstverlening versterkt, maar ik verlangde naar meer structuur en regelmaat in mijn werk. In mijn loopbaan als recruitment consultant ben ik bij twee organisaties aan de slag gegaan, maar ik merkte dat ik iets miste: een meer individuele focus en een betere band met mensen. Nu zorg ik bij Vigile dat ik precies dat heb wat ik zocht. Wij kijken verder dan alleen de onderste lijn van het financieel rapport, de kandidaten en de opdrachtgevers staan hier echt op de eerste plaats. ‘Kwaliteit boven kwantiteit’ is niet alleen een slogan, maar een overtuiging die ik volledig omarm.

Ik ben enorm trots op wat ik nu allemaal al heb bereikt, maar mijn ambitie reikt verder. Mijn doel is om Vigile geleidelijk te laten groeien, terwijl we vasthouden aan de persoonlijke benadering die ons onderscheidt. Laten we samen het verschil maken in het onderwijs, de zorg of de overheid!

LinkedIn

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn sollicitatie?

We houden je per mail of telefonisch op de hoogte van jouw sollicitatie. Dit hangt vanaf wat wij hebben afgesproken tijdens het intakegesprek.

Wat heb ik nodig om te kunnen starten bij een baan?

Om te kunnen starten in het onderwijs bij een school heb je de volgende gegevens nodig:

  • NAW-gegevens;
  • BSN-nummer
  • eventueel kopie diploma’s en getuigschriften;
  • geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort);
  • bankrekeningnummer.

Hoeveel fasen zijn er?

In de CAO voor Uitzendkrachten bestaan drie fasen. Fase A duurt 52 gewerkte weken en fase B maximaal drie jaar. Er mogen zes tijdelijke contracten in deze periode worden gegeven. Was je voor 2022 al als uitzendkracht aan het werk, dan geldt voor jou nog de oude telling van 78 weken in fase A of 6 contracten in 4 jaar B. Per 2 januari 2023 geldt voor iedereen de nieuwe telling, ook als je de 78 weken in fase A of de 4 jaar in fase B dan nog niet helemaal zijn volgemaakt. Een contract in fase C is een contract voor onbepaalde tijd.

Wanneer wordt mijn salaris betaald?

Vigile heeft een wekelijkse en vier wekelijkse betaling. Heb jij een wekelijkse betaling? Dan verwerken wij op dinsdag je gewerkte uren van de afgelopen week. Het salaris wordt op donderdag op jouw rekening gestort. Heb jij een vier wekelijkse verloning? Dan wordt jouw salaris iedere vier weken op de donderdag uitbetaald.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Indien je ziek bent is het van belang dat je zo snel mogelijk de opdrachtgever en Vigile daarvan telefonisch op de hoogte stelt.

Moet ik mij ook betermelden?

Als je beter bent meld je dit wederom zo vroeg mogelijk aan Vigile.

Chat openen
Hallo 👋 Interesse in een nieuwe uitdaging in het onderwijs, de zorg of bij de overheid? Neem gerust contact op! Gr. Mina van Vigile