Vigile staat voor focus

Wanneer je een bedrijf opricht heb je een catchy naam nodig. Een naam die weerspiegelt waar jij voor staat en waar je in gelooft. Ik geloof in perfecte matches en het bewaken van de kwaliteit van duurzame relaties. Daarom viel mijn oog op de naam Vigile, Frans voor focus.

Als je het woord voor het eerst ziet, kan het zijn dat je niet weet hoe je het moet uitspreken. Is het op z’n Nederlands? Engels? Frans? Ik heb al allerlei variaties gehoord, van vie-giel tot vie-gail en vie-gie-lee.

Maatwerk is de norm

Je spreekt het uit als vie-zjiel en het staat in het Frans voor waakzaamheid of focus. En dat is precies waar ik voor sta: focus op alle vlakken. Of het nu kandidaten of werkgevers betreft – maatwerk is de norm. Het gaat er niet om hoeveel kandidaten ik werf en plaats, het gaat om de kwaliteit van deze kandidaten en de match met de opdrachtgever. Het gaat om aandacht voor duurzame relaties waar iedereen van profiteert; de school, de kandidaat en de leerlingen.

Focus op bruggen bouwen

Zorgvuldig opgebouwde bruggen blijven langer (be)staan. Hierbij wordt rekening gehouden met een tal van aspecten, zoals de ondergrond, toekomstige veranderingen en het materiaal. Hetzelfde geldt voor relaties tussen werknemers en werkgevers. Daarom besteedt Vigile extra aandacht aan het onderzoeken van details, zodat de relatie tussen onderwijsprofessionals en scholen naast optimaal ook duurzaam is. Wij zorgen voor de vaste basis waar jij op kunt bouwen.

Een scherpe blik op recruitment

Niets is zo belangrijk als primair onderwijs. Het is de basis voor de toekomst, de fundering voor een gezonde maatschappij. Onderwijs begint bij recruitment van professionals, leerkrachten en onderwijsassistenten die de toekomst van generaties vormgeven. Volgens Vigile is het tijd voor een kwaliteitsslag in het onderwijs. Een kwaliteitsslag waarbij de juiste onderwijsprofessionals op de juiste plek aan het werk gaan waardoor het onderwijs groeit in plaats van stagneert.

Neem contact op

Wil je als sollicitant of werkgever meer informatie? Neem dan contact met mij op!
Ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op deze pagina!
Blijf via Facebook, Instagram en LinkedIn op de hoogte van ons aanbod.

43.090 comments