Feest: Vigile is jarig!

Vigile bestaat vandaag alweer twee jaar, hoera! Wat zijn we trots dat we al meer dan 700 dagen onderwijs professionals aan scholen in het primair onderwijs mogen koppelen. Maar het gaat verder dan matches made in heaven waar zowel de school als de professional van groeien…

 

De drijvende kracht achter Vigile

Mina, de drijvende kracht achter Vigile, heeft continu persoonlijk contact met alle onderwijs professionals en ondersteunt deze toppers op weg naar hun droombaan. Een telefoontje voor én na het sollicitatiegesprek of zelfs een ritje naar huis: niets is haar te veel.

 

Vigile is dan ook meer dan een scherpe blik op recruitment. Vigile staat voor focus: aandacht voor scholen én kandidaten, aandacht voor mensen en aandacht voor kwalitatief onderwijs.

 

Vigile naar de middelbare school

Jawel! Nu Vigile alweer een jaar ouder is geworden hebben we besloten om met de leerlingen mee te groeien. Dat betekent dat Vigile naar de middelbare school gaat! Met een rugzak vol expertise, ervaring en contacten stappen we de wereld van het voortgezet onderwijs binnen.

 

Kwalitatief voortgezet onderwijs

Het voortgezet onderwijs verschilt op allerlei vlakken enorm van het primair onderwijs, maar de vraag naar kwaliteit blijft hetzelfde. Kwalitatief onderwijs begint bij de juiste leerkrachten en onderwijsassistenten, of dit nu op de basisschool of de middelbare school is; natuurkunde op vwo-niveau of Nederlands op het vmbo.

 

De toekomst begint vandaag

Vigile wil de juiste leerkrachten en onderwijsassistenten op de juiste plek krijgen, zodat de school, de onderwijs professional én de leerlingen samen kunnen groeien. Onderwijs is één van de belangrijkste onderdelen van de maatschappij. Daarom zet Vigile zich al twee jaar in om de generaties van morgen vandaag van kwalitatief onderwijs te voorzien.

 

We kunnen niet wachten om te zien wat voor moois de komende twee jaar zullen brengen!