Skip to main content

Opdrachtgevers

Nieuwe onderwijs professionals in uw school?

De kracht van uitstekend onderwijs ligt in de handen van de professionals die het leveren. Bij Vigile begrijpen we dit als geen ander. Daarom specialiseren we ons in de werving en selectie voor het voortgezet onderwijs. We zoeken actief naar de perfecte match en streven ernaar om plaatsingen te realiseren die bijdragen aan een verhoogde kwaliteit van onderwijs, meer werktevredenheid en continue verbetering.

Onze missie is om scholen bij te staan in hun zoektocht naar de ideale kandidaten. We zetten ons in voor een soepele, positieve wervingservaring door middel van persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces.

Als uw partner in het wervingsproces, helpen we u niet alleen bij het vinden van de ideale kandidaat. We werken ook samen met u aan het verbeteren van de focus, tevredenheid en kwaliteit van het onderwijs op uw school. Kies voor Vigile, en ontdek de kracht van echte onderwijsprofessionals.

Uitzenden

In het geval van korte en tijdelijke personeelsbehoefte ter vervanging. Een uitzendovereenkomst biedt u de meeste flexibiliteit: u bepaalt zelf wanneer en voor hoelang een professional voor u werkzaam is.

Detacheren

Zet een onderwijsprofessional in voor een langere periode. Bijvoorbeeld in verband met zwangerschapsverlof van een van uw vaste medewerkers. Een detacheringsovereenkomst biedt u dan net wat meer vastigheid.

Werving en selectie

Neem een geschikte kandidaat direct in dienst of biedt zelf een contract aan. Voor deze vorm van bemiddeling rekenen wij een eenmalige fee voor het werven en selecteren van de professional.

Hoe werkt het?

Opdracht indienen

Laat ons weten voor welke functie u op zoek bent naar een geschikte kandidaat. Op basis hiervan streven we ernaar om de perfecte match voor u te vinden.

Telefonisch intakegesprek

Wij zullen contact met u opnemen voor een (telefonisch) intakegesprek.

Kandidaten voorstel

Zodra we een geschikte match hebben gevonden, zullen we met een kandidaten voorstel komen.

Persoonlijk gesprek met kandidaten

Wanneer u akkoord gaat met het kandidaten voorstel, zal er een intakegesprek met de kandidaat plaatsvinden.

Dag(deel) meelopen

De kandidaat zal een dag(deel) meelopen op de school. Op deze manier kunt u observeren hoe hij/zij functioneert in de praktijk en beoordelen of er een goede match is met uw organisatie.

Start kandidaat

Na het doorlopen van de voorgaande stappen en het maken van uw keuze, is het tijd om de geselecteerde kandidaat te verwelkomen en te laten starten in de functie.

Vigile staat voor focus

Duidelijk

Heldere communicatie en afspraken zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Persoonlijk

Aandacht voor mensen. Wij adviseren graag over uiteenlopende zaken en onderwerpen.

Snel

Wij pakken aanvragen en opdrachten zo snel mogelijk op. Uiteraard met behoud van kwaliteit.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn sollicitatie?

We houden je per mail of telefonisch op de hoogte van jouw sollicitatie. Dit hangt vanaf wat wij hebben afgesproken tijdens het intakegesprek.

Wat heb ik nodig om te kunnen starten bij een baan?

Om te kunnen starten bij een school hebben de volgende gegevens nodig:

  • NAW-gegevens;
  • BSN-nummer
  • eventueel kopie diploma’s en getuigschriften;
  • geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort);
  • bankrekeningnummer.

Hoeveel fasen zijn er?

In de CAO voor Uitzendkrachten bestaan drie fasen. Fase A duurt 52 gewerkte weken en fase B maximaal drie jaar. Er mogen zes tijdelijke contracten in deze periode worden gegeven. Was je voor 2022 al als uitzendkracht aan het werk, dan geldt voor jou nog de oude telling van 78 weken in fase A of 6 contracten in 4 jaar B. Per 2 januari 2023 geldt voor iedereen de nieuwe telling, ook als je de 78 weken in fase A of de 4 jaar in fase B dan nog niet helemaal zijn volgemaakt. Een contract in fase C is een contract voor onbepaalde tijd.

Wanneer wordt mijn salaris betaald?

Vigile heeft een wekelijkse en vier wekelijkse betaling. Heb jij een wekelijkse betaling? Dan verwerken wij op dinsdag je gewerkte uren van de afgelopen week. Het salaris wordt op donderdag op jouw rekening gestort. Heb jij een vier wekelijkse verloning? Dan wordt jouw salaris iedere vier weken op de donderdag uitbetaald.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Indien je ziek bent is het van belang dat je zo snel mogelijk de opdrachtgever en Vigile daarvan telefonisch op de hoogte stelt.

Moet ik mij ook betermelden?

Als je beter bent meld je dit wederom zo vroeg mogelijk aan Vigile.

Op zoek naar nieuwe onderwijsprofessionals? Neem contact op!

Als recruiter in het onderwijs helpt Vigile jou in de zoektocht naar een nieuwe onderwijsprofessional.

Chat openen
Hallo 👋 Interesse in een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Neem gerust contact op! Gr. Mina van Vigile